Aksesorë të personalizuar – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 3
17/06/2019 14:33

Aksesorët e personalizuar gjithmonë kanë një vlerë të veçantë dhe në ditët e sotme janë të shumta realizimet handmade. Sot Stela është takuar me Lorenën,e cila do të na japë disa ide dhuratash vërtet unike.