Ajnshtajni racist?! Zbulohet ditari i shkencëtarit
14/06/2018 11:23

Ditari privat i udhëtimeve te Albert Ajnshtajn, i botuar tani vonë zbulon ato që po cilësohen si pikëpamjet raciste dhe ksenofobe të shkencëtarit brilant.