Aeroplanët prej letre, kampionat botëror në Austri
19/05/2019 17:52

Nëse keni ëndërruar ndonjëherë për krahë ekologjikë, ekonomikë dhe jo të zhurmshëm, ndërsa thithni ajrin e shëndetshëm alpin, mjafton të informoheni.