Adoleshenti nxjerr sytë nga vendi… pasi pa “Tomi dhe Xherrin”
28/08/2018 09:48

Një 16-vjeçar nga Pakistani ka habitur botën me aftësinë që ka për të nxjerrë sytë nga vendi.