Acidi glikolik – Në Shtëpinë Tonë, 11 Janar 2019, Pjesa 5
11/01/2019 15:29

Acidi glikolik është një eksfoliues me origjinë natyrale, i cili gjendet në shumë produkte të kujdesit vetjak. Falë veprimit të tij në pastrimin e lëkurës nga qelizat e vdekura, acidi glikolik ndikon dukshëm në reduktimin rrudhave, shenjave dhe njollave të lëkurës. Farmacistja Jonida Llapushi na tregon më gjerë rreth këtij acidi, benefitet, dhe si mund ta aplikojmë në kushte shtëpie.