“A thousand years”- Perfomancë nga Fjoralba Ponari “E Diell”, 21 korrik 2019
21/07/2019 18:32

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla.

Lindita Theodhori këndon ‘Kafe Flora’ “E Diell”, 23 Shkurt 2020 kjo te mungon?
23/02 16:52
Geri kthehet në mollën e sherrit mes Inës dhe Edonës në PërPuthen “E diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 16:35
Lulzimi i martuar? Olti Curri zbulon videon që habiti në PërPuthen “E Diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 16:35
Hyrja e Edonës trazon djemtë në PërPuthen “E Diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 16:35
Çfarë po ndodh? Mamaja e Brikenos ndërpret rrjedhën normale të PërPuthen “E Diell”,23 Shkurt 2020
23/02 16:33
Parodi Pupazzet ‘Çfarë ka sot në E Diell’, 23 Shkurt 2020
23/02 15:36
Episodi i plotë: E Diell 16 Shkurt 2020 Entertainment Show
16/02 19:30
TROTUAR: Avokat Ngjela pyet Nevinën ka apo jo të dashur “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 18:42
MEDEX, linja e kremrave gjermanë që i jep zgjidhje lëkurës tuaj “E Diell, 16 Shkurt 2020
16/02 17:55
Përlotet Zef Deda: Nuset e djemve më respektojnë si artist dhe si njeri
16/02 17:50
Silva Gunbardhi këndon kolazh veriu “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 17:21
Silva Gunbardhi: Kur u putha me Dafin, gjyshja e tij na bëri namin “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 17:13
Silva Gunbardhi: Pse “Të ka lali shpirt”, u këndua në 10 gjuhë të botës“E Diell”, 16Shkurt 2020
16/02 16:57
Silva Gunbardhi këndon kolazh jugu “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 16:44
Nevina viziton klinikën e syve që bën mrekulli “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 16:38
Njihuni me Edonën, vajzën e re që hyri në Përputhen për të sfiduar “E Diell”,16 Shkurt 2020
16/02 16:28
Parodi Pupazzet ‘Çfarë ka sot në E Diell’, 16 Shkurt 2020
16/02 15:33
Episodi i plotë: E Diell 9 Shkurt 2020Entertainment Show
09/02 19:26
TROTUAR: Robert Berisha i propozon LIVE Fjoralba Ponarit “E Diell”, 9 Shkurt 2020
09/02 18:37
Antoneta zbulon në Trotuar se e kanë ngacmuar në vendin e punës, “E Diell”, 9 Shkurt 2020
09/02 18:35