60 vjet më pas, Manchester United përkujton tragjedinë e Mynihut
06/02/2018 13:52

6 shkurti është një datë që nuk do të harrohet te Manchester United; është data e tragjedisë ajrore të Mynihut ku humbën jetën 23 persona mes të cilëve 8 futbollistë, 3 anëtarë të stafit të Djajve të Kuq, 8 gazetarë dhe 4 anëtarë ekuipazhit.