5 receta me patëllxhan – Në Shtëpinë Tonë, 21 Maj 2019, Pjesa 5
21/05/2019 13:02

Patëllxhani është një ndër perimet e sezonit pranveror që njihet për vlerat e tij të shëndetshme. “Në shtëpinë tonë”, sot ju sjell 5 receta se si të gatuani me këtë produkt. Këto receta i realizon shefi i kuzhinës Seri Haskurti dhe janë: Involtini me patëllxhan, patëllxhan me kruton misri, sallatë makaronash me patëllxhan, linguini me patëllxhan dhe proshutë si dhe patëllxhan krokant napolitan me vezë poshe. Gjithashtu do të njihemi me vlerat e patëllxhanit dhe disa prej produkteve të gatuara në këto receta.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 1
18/06 14:32
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 2
18/06 14:32
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 3
18/06 14:31
Karate – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 4
18/06 14:31
4 receta me bathë – Në Shtëpinë Tonë, 18 Qershor 2019, Pjesa 5
18/06 14:31
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 1
17/06 14:34
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019
17/06 14:34
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 2
17/06 14:34
Aksesorë të personalizuar – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 3
17/06 14:33
Si ta ruajmë peshkun – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 4
17/06 14:33
Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 1
14/06 12:04
Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 2
14/06 12:03
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 3
14/06 12:02
5 Receta me djathë – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 4
14/06 12:01
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 1
13/06 12:47
BCTV – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019
13/06 12:33
Receta e ditës – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 2
13/06 12:05
Qumështi i bletës në kozmetikë – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 3
13/06 12:05
Fara luledielli – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 4
13/06 12:05
Parku japonez – Në Shtëpinë Tonë, 13 Qershor 2019, Pjesa 5
13/06 12:03