5 Receta me mollë – Në Shtëpinë Tonë, 16 Janar 2019, Pjesa 3
16/01/2019 14:45

Vena Çela, pastiçiere, na tregon sa lehtë mund të realizojmë 5 receta me mollë; të shijshme dhe të lehta. Nutricionistja Matina Çobo na flet mbi vlerat e mollës në dietën tonë dhe përdorimet që ajo gjen në kuzhinë