5 Receta me djathë – Në Shtëpinë Tonë, 14 Qershor 2019, Pjesa 4
14/06/2019 12:01

Sot "Në shtëpinë tonë" do të njihemi me lloje të ndryshme të djathrave, historinë e tyre dhe vlerat ushqyese që përmbajnë. Teknologu Nazif Tivari flet rreth llojeve dhe konsumit, ndërsa dy shefat e kuzhinës, Erioni dhe Gazi kanë menduar të sjellin receta të larmishme me bazë djathi, receta që shumë thjeshtë mund t’i realizoni edhe ju në shtëpitë tuaja.