28 orë punë në javë, në Gjermani arrihet marrëveshje
12/02/2018 12:17

Inxhinierët dhe punëtorët e thjeshtë të industrisë së rëndë në Gjermani nuk do të punojnë më më shumë se 28 orë në javë.