22 studentëve nuk u njihet diploma. Rektorati: Ta kishin parë para se ta tërhiqnin!
21/06/2019 21:00

22 studentë të Fakultetit Ekonomik, nuk i gëzojnë dot diplomat, madje as nuk i njihen jashtë vendit, pasi sekretarja gjatë plotësimit ka bërë një gabim njerëzor, duke shënuar 0 në vend të katër viteve. Njëra prej studentëve është ankuar në Fiks Fare, pasi nuk ka patur të mundur të regjistrohet në universitete të huaja se nuk e njohin vërtetimin dublikatë që i ka lëshuar rektorati. Ligji nuk e parashikon që të pajisen me një diplomë të saktë, pasi studentët duhet ta kishin kapur gabimin ditën që kanë tërhequr diplomën.

Kamera gazmore në Fiks Fare/ Loja me çakmakun
17/07 21:05
Fiks Fare, Kamera gazmore/ Loja me çakmakun, 17 Korrik 2019, Pjesa 1
17/07 21:02
Fiks Fare, Si mbylli hetimet prokuroria për kinemanë e Lushnjes, 17 Korrik 2019, Pjesa 2
17/07 21:01
Fiks Fare, 75 dollar për t’u relaksuar me përqafimin e një lopë, 17 Korrik 2019, Pjesa 3
17/07 21:00
Skandali në Fiks Fare/ Si mbylli hetimet prokuroria për kinemanë e Lushnjës
17/07 20:40
Fiks Fare/ Zaptimit nga plehrat dhe inertet nuk i shpëton as ‘shtëpia e Zotit’
17/07 20:35
Fiks Fare, Politikanët i kanë “hipur” popullit sipër, 16 Korrik 2019, Pjesa 1
16/07 21:02
Fiks Fare, Ministria e Arsimit zgjidh “hallet” e studentëve, 16 Korrik 2019, Pjesa 2
16/07 21:01
Fiks Fare, Meshkujt shqiptarë s’të kënaqin! Duhet përmirësim, 16 Korrik 2019, Pjesa 3
16/07 21:00
Ministria e Arsimit zgjidh “hallet” e studentëve pas interesimit të Fiksit
16/07 20:40
Politikanët i kanë ‘hipur’ popullit sipër dhe nuk zbresin. Sa e ndjejnë qytetarët këtë?
16/07 20:30
Fiks Fare, Aksidentoi për vdekje dy persona, dënohet me 3 vite burg, 15 Korrik 2019, Pjesa 1
15/07 21:02
Fiks Fare, Shiste kumbulla buzë rrugës në këmbë, policia i bllokon makinën, 15 Korrik 2019, Pjesa 2
15/07 21:01
Fiks Fare, Vëllezërit zihen në emision, shuplakën e “ha” moderatori, 15 Korrik 2019, Pjesa 3
15/07 21:00
Fiks Fare/ Shiste kumbulla buzë rrugës në këmbë, policia rrugore i bllokon makinën!
15/07 20:40
Fiks Fare/ Apeli i babait: Më vranë djalin dhe nipin, gjykata vendos vetëm 3 vite burg për autorin
15/07 20:30
Fiks Fare/ Invalidit me një dorë i presin kempin, fillon punon në ndërtim
15/07 20:30
Fiks Fare, Përdoruesi i hashashit: Bëra burgun kot për 0.5 gramë, 12 Korrik 2019, Pjesa 1
12/07 21:02
Fiks Fare, Qytetarit i thyejnë gishtërinjtë, Policia nuk i pranon kallëzimin, 12 Korrik 2019, Pjesa 2
12/07 21:01
Fiks Fare, Monitorime/ Monika dhe Meta të ndarë, 12 Korrik 2019, Pjesa 3
12/07 21:00