21 janari dhe ndalimi i Memës
04/09/2012 21:00

Gjatë një takimi me përfaqësues të Këshillit të Europes, shoqeria civile shqiptare ka referuar një sërë shqetësimesh që ka në lidhje me procesin gjyqësor të 21 janarit në vend.

Rama, me studentët në Elbasan: Universitete e konvikte me PPP
22/01 20:15
Korçë, Prokuroria kërkon pushimin e çështjes së Enea Ftojit
22/01 20:12
Prokurorja Prela, pasuri “në të zezë”. Bashkëshorti nuk ka paguar taksat
22/01 19:53
Gjykata antikorrupsion, 22 gjyqtarë duan të bëhen pjesë
22/01 19:51
KLSH zbulon defektet në universitete: Drejtuesit e tyre kanë dështuar prej vitit 2015
22/01 19:50
Pa Koment/ Trafikantët braktisin gomonen me drogë
22/01 17:48
Në radhë për pasaportat; Në Elbasan çdo ditë 170 aplikime
22/01 17:45
Rama inspekton punimet në rrugën Tiranë-Elbasan. Ja kur do të jetë plotësisht e kalueshme
22/01 17:39
Gjirokastër, grindje për udhëtarët
22/01 17:39
Peticion: Duam mbikalim; Banorët e rrugës së aksidenteve në Tiranë: Rrezikohemi çdo ditë
22/01 17:30
Prokurorja Prela, pasuri “në të zezë”. Bashkëshorti nuk ka paguar taksat
22/01 17:29
Vdes foshnja nga fruthi; Dy javë më parë ishte në spital
22/01 17:27
Kandidati i Metës për KLSH-në, PS: Nuk ka eksperiencë, por ne…
22/01 17:26
Të varur nga heroina, 8.000 përdorues droge në Shqipëri
22/01 17:16
Berat, radhë për karta identiteti. Qytetarët kërkojnë më shumë sportele
22/01 12:47
Vrasjet në Shqipëri. Reduktohen me 28% që prej vitit 2016
22/01 12:19
U vranë në aksident, viktimat bëhen fajtorë! Apeli i Korçës liron autorin
21/01 20:22
“Volvo 4″/ Krimet e Rënda në spital, lënë në burg Hekuran Hoxhën
21/01 20:03
KLP rrëzon urdhrin e Markut, rikthen prokurorët te Krimet e Rënda
21/01 19:23
U vranë në aksident, viktimat bëhen fajtorë! Apeli i Korçës liron autorin
21/01 17:41