20 vjet dashuri, sot ditëlindja e Top Albania Radios
14/02/2018 15:50

Sot festohen 20 vite dashuri. Nga ajo dashuri e veçantë që të shndërrohet ndër më të mëdhatë e jetës. Ajo është shpirt dhe zë, është Top Albania Radio.