20 mijë euro për vizë false, shkatërrohet grupi kriminal. Mes të arrestuarve, dy policë
15/05/2018 18:19

Një grup i strukturuar kriminal me 41 shqiptarë e grekë në pranga është shkatërruar nga policia e Tiranës, në bashkëpunim me agjencitë e huaja dhe Prokurorinë e Krimeve të Rënda, të cilët falsifikonin viza.