15 vjet Digitalb, 15 vjet jetë në familje
20/05/2019 20:32

Platforma televizive e të gjithë shqiptarëve nisi këtë fundjavë një turne festimesh me ndalesën e parë në Korçë. DigitAlb kishte rezervuar për të gjithë abonentët edhe një ofertë speciale, me dekoderin tokësor dhuratë, si dhe eventet sportive, UEFA Nations League, European Qualifiers, bashkë me ndeshjet e Shqipërisë e Kosovës dhe Copa America, të gjitha këto FALAS me abonim 3 mujor në paketën familjare.