105-vjetori i Policisë së Shtetit
13/01/2018 15:08

Për kryeministrin Edi Rama, 105-vjetori i Policisë së Shtetit e ka gjetur këtë organizatë të rilindur dhe institucionin me besueshmëri më të lartë të publikut.