Top Show

E martë, 22:00

Programi “Top Show” prej 15 vitesh në Top Channel. Ky format trajton fusha të ndryshme të artit, politikës, biznesit dhe shoqerisë qytetare, me përfshirjen e vetë publikut të cilët diskutojnë në një ambient spontan mbi tema të nxehta për shoqerinë shqiptare dhe më gjerë.