Soirée

E mërkurë 21:00

Programi “Soiree” është një show ku bëhen bashkë personazhe të ndryshëm për të përjetuar një mbrëmje të çlirët, pa doreza dhe klishe, një mbremje ku nëpërmjet muzikës zbërthehen shumë situata personazhe dhe tema diskutimi, personazhe të fushave të ndryshme në një rrëfim të sinqertë para një gote vere natën e vonë.

Video

Soirée, Ardit Roshi & Blerina Bajko | Të famshmit brenda një familje, 15 Janar 2020
16/01 00:45
Soirée, Ardit Roshi & Blerina Bajko rrëfejnë historinë e dashurisë, 15 Janar 2020, Pjesa 1
15/01 23:18
Soirée, Artistët rrëfejnë të veçantat & vështirësitë që ka fama nën një çati, 15 Janar 2020, Pjesa 2
15/01 23:17
Soirée, Lisa Kujofsa: Mendoja se isha e paaftë, fjalët e babait më motivuan, 15 Janar 2020, Pjesa 3
15/01 23:16
Soirée, Artistë brenda familjes/ Sa e njohin njëri-tjetrin, 15 Janar 2020, Pjesa 4
15/01 23:15
Isea Çili këndon në Soirée “Mikja ime fëmijëri”
15/01 23:00
Sajmir Çili rikthen në Soirée “Yjet e shpresës”
15/01 23:00
Soirée, “Ëndrra amerikane”, artistët shqiptarë zbulojnë vështirësitë e Amerikës, 8 Janar 2020
08/01 23:19
Soirée, “Më ka marrë malli”, Erand Sojli, dedikim emocionues gruas në emision, 8 Janar 2020, Pjesa 1
08/01 23:18
Soirée, Fillimet e vështira të Lei Kraja: Kam punuar kamariere në Amerikë, 8 Janar 2020, Pjesa 2
08/01 23:17
Soirée, Lei Kraja: Ja si më kanë ngacmuar djemtë shqiptarë dhe ata amerikanë, 8 Janar 2020, Pjesa 3
08/01 23:16
Soirée, Artistët rrëfejnë çfarë duhet të vizitosh me patjetër në Amerikë, 8 Janar 2020, Pjesa 4
08/01 23:15
Soirée, “Më hodhi një gur dhe më kërciti gjaku”, Historia e pakëndshme e Herion Mustafaraj nga një fans
08/01 23:00
Erand Sojli performon në Soirée “Dance Me to the End of Love” të Leonard Cohen
08/01 23:00
Soirée, Viti i Ri me nostalgji, muzikë popullore & moderne, 2 Janar 2020
03/01 00:05
Video të tjera