Hipokrati

E shtunë, 18:20

Një program mbi shëndetin tonë, për mënyrën tonë të jetesës dhe për risitë e mjekësisë.

Video

Emisioni i plotë: Hipokrati, 13 Prill 2019, Sistemi gastrointestinal
13/04 19:36
Hipokrati, 13 Prill 2019, Paketa “One Life”, këshilla se si duhet të kujdesemi për sistemin tretës
13/04 19:34
Hipokrati, 13 Prill 2019, Kanceri i zorrës së trashë, cilat janë metodat e trajtimit?
13/04 19:33
Hipokrati, 13 Prill 2019, Polipet e kolonit, si kryhet ndërhyrja jo kirurgjikale?
13/04 19:32
Hipokrati, 13 Prill 2019, Dieta e shëndetshme, ushqimet që parandalojnë problemet e zorrëve
13/04 19:31
Hipokrati, 13 Prill 2019, Vizita te mjeku, si kryhet kontrolli për sistemin tretës?
13/04 19:30
Emisioni i plotë: Hipokrati, 06 Prill 2019, Ndërhyrjet kozmetike jo kirurgjikale
06/04 19:37
Hipokrati, 06 Prill 2019, Vox Pop/ Sa njohuri kanë njerëzit rreth ndërhyrjeve kozmetike?
06/04 19:36
Hipokrati, 06 Prill 2019, Aplikimi i botox/ Si kryhet ndërhyrja kozmetike jo kirurgjikale?
06/04 19:35
Hipokrati, 06 Prill 2019, Dieta e shëndetshme, ushqimet që parandalojnë plakjen e fytyrës
06/04 19:34
Hipokrati, 06 Prill 2019, Vizita te mjeku, si kryhet kontrolli për lëkurën e fytyrës?
06/04 19:33
Hipokrati, 06 Prill 2019, Paketa “One Life”, këshilla se si duhet të kujdesemi për lëkurën
06/04 19:32
Emisioni i plotë: Hipokrati, 30 Mars 2019, Ateroskleroza
30/03 21:30
Hipokrati, 30 Mars 2019, Vizita te mjeku, si kryhet kontrolli për arteriet karotide?
30/03 19:30
Hipokrati, 30 Mars 2019, Arteriet karotide, si kryhet ndërhyrja kirurgjikale?
30/03 19:30
Video të tjera