Hell’s Kitchen

Çdo të premte, Ora 21:00

Show “Hell's Kitchen/ Kuzhina e Djallit” është ndër formatet më të suksesshme të kuzhinës në botë. Ky format i dimensionit totalisht ndryshe në audiencën shqiptare permban sfidë, garë, pasion, art i të gatuarit, emocione dhe surpriza në çdo episod të tij për dy skuadrat përballë njëra-tjetrës.

Video

Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 5, 8 Nëntor 2019 – Reality Show
08/11 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Çfarë është pajisja misterioze që fshihet pas copës së zezë?
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Vajzat marrin vlerësime nga shefi për punën e mirë që po bëjnë me salçiçet
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Fituesit argëtohen në Dajt ndërsa Kristina qan përsëri. Sokoli i fshin lotët
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Klienti misterioz kërkon pjatën vetëm nga duart e Marselës. Kush është ai?
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Arditi largohet nga Hell’s Kitchen. Ai kërkon të shtrëngojë dorën me shef Renaton
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato demonstron i pari si punohet një salçiçe
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Sfida e salçiçeve/ Vajzat të shkurtat e të trashat, djemtë të hollat e të gjatat
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato vë në lojë djemtë që s’po i punojnë siç duhet salçiçet e tyre
08/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Sfida e restorantit. Shefi i hedh salcën Vjonisit dhe Rezartit ushqimet e djegura
08/11 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 4, 1 Nëntor 2019 – Reality Show
01/11 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Me sa duket u erdhi dita edhe djemve. Vajzat u shërbejnë atyre
01/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Blogeret e fushatës “Prano veten” vijnë të hanë pizza në Hell’s Kitchen
01/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Jo vetëm shef Renato është i djallëzuar. Kristina qan për të tërhequr vëmendjen
01/11 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shefi i hedh pizza-t ndërsa Sokoli përgjigjet duke goditur murin!
01/11 23:15
Video të tjera