Pa Limit

E hënë, 22:55

Pa Limit është i vetmi format humori i bazuar  krejtësisht në improvizim të atypëratyshëm. Trupa e pesë aktorëve: Annais Lika, Aleksandër Grami, Roland Saro, Erblin Bajko dhe Jorke Broka, së bashku me të ftuarin VIP bëhen pjesë e lojërave të fjalëve, dialogimit spontan, pantomimës dhe batutave te momentit, përgjatë 90 minutave, nën moderimin e Luana Vjollcës.video
Promo, Pa Limit - Te Henen

Pa Limit, Pjesa 1 - 19/06/2017
Pa Limit, Pjesa 2 - 19/06/2017
Pa Limit, Pjesa 3 - 19/06/2017
Pa Limit, Pjesa 4 - 19/06/2017
Pa Limit, Pjesa 1 - 19/06/2017
Pa Limit, Pjesa 2 - 19/06/2017

të gjitha videot


Top Channel 2017
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.