Të gjithë për një

E martë, 20:50

"Të Gjithë Për Një" është loja më e re në ekranet shqiptare. Një quiz show ku fiton, por edhe mëson! Çdo puntatë, një konkurrenti ri vë në provë memorien dhe dijet themelore duke iu përgjigjur 10 pyetjeve nga lëndë të ndryshme të 9 vjeçares, për të fituar çmimin e madh prej 2.000.000 lekësh.

Grupi ynë prej 5 fëmijësh e ndihmon konkurrentin "të kalojë provimin", duke i dhënë këtij spektali një atmosferë unike.

Tek Të Gjithë Për Një, të gjithë, gjithnjë, fitojnë!video
Highlights, Të gjithë për një, 25/10/2016
Të gjithë për një - E martë, 18 Tetor 2016

të gjitha videot


Top Channel 2017
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.