E mërkurë, 09:30
Një program i cili ka për qëllim të informojë publikun shqiptar mbi produktet e vendit tonë dhe ti japë prioritet konsumit të prodhimit vendas. Njohje nga afër dhe e detajuar si prodhohet, si konsumohet, si shoqerohet, si konservohet dhe si të dallojmë produktet BIO, etj.
Në Shtëpinë Tonë

E hënë - e premte, 09:30. E shtunë 10:30

Një program i cili ka për qëllim të informojë publikun shqiptar mbi produktet e vendit tonë dhe ti japë prioritet konsumit të prodhimit vendas. Njohje nga afër dhe e detajuar si prodhohet, si konsumohet, si shoqerohet, si konservohet dhe si të dallojmë produktet BIO, etj.video
Receta e ditës - Brinjë qingji me mare
Receta e ditës - Ekstraktimi i xhelit aloe vera

Ne Shtepine Tone, Pjesa 1 - 25/04/2017
Ne Shtepine Tone, Pjesa 2 - 25/04/2017
Ne Shtepine Tone, Pjesa 3 - 25/04/2017
Ne Shtepine Tone, Pjesa 4 - 25/04/2017
Ne Shtepine Tone, Pjesa 5 - 25/04/2017
Ne Shtepine Tone, Pjesa 1 - 24/04/2017

të gjitha videot


Top Channel 2017
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.