Web Developer

Top Channel kërkon të punësojë Web Developer

Kandidatët e interesuar duhet të plotesojnë kërkesat e mëposhtëme:

Development Skills

  • HTML, CSS, JavaScript/jQuery, Bootstrap
  • PHP, WordPress, MySQL, Redis
  • Mobile Apps: HTML5/Ionic Framework

Servers

  • Windows Server
  • Linux (Ubuntu)

Detyrat kryesore

  • Mirëmbajtje dhe zhvillim i faqeve web të kompanisë (top-channel.tv dhe emisionet) sipas nevojave dhe kërkesave të redaksive.
  • Mirëmbajtje dhe zhvillim të aplikimeve mobile të Top Channel.
  • Mirëmbajtje dhe optimizim i serverave për të përballuar trafikun dhe siguruar mbarëvajtjen e punës.
  • Mirëmbajtje të faqeve të tjera të kompanisë (gazeta-shqip.com, topalbaniaradio.com, topgold.al, fm-dritanhoxha.com, etj).
  • Experienca me Cloudflare është një plus.

Të interesuarit të dërgojnë jetëshkrimet si edhe portofol të punëve të mëparshme në adresën [email protected] deri më 15 Tetor 2018.