Elektricist skene dhe studio

Kompania Top Channel ofron mundesine e punesimit ne pozicionin “Elektricist“.

Aplikuesit duhet te plotesojne keto kritere:

  • Te kete perfunduar arsimin e mesem profesional ne profilin Elektricist/ose te kete ndjekur kurse trajnimi profesionale per kete profil.
  • Te kete eksperience pune ne kete fushe.
  • Te jete i komunikueshem dhe i gatshem te punoje ne grup.

Preferohen kandidate te cilet kane eksperience pune ne studio televizive.
CV mund t’i dergoni ne adresen [email protected].
Vetem aplikuesit te cilet do te perzgjidhen per interviste, do te lajmerohen nepermjet rrugeve te kontaktit.

Aplikimet jane te hapura deri ne daten 15.08.2018.