Bulevardi i ri i Tiranës, në qershor hapen 400 m e parëBulevardi i ri do të jetë gati në qershor për qytetarët ku do të hapen 400 metrat e parë dhe brenda pak ditëve do të bëhet asfaltimi.Edicioni InformativPolitikeKronike/AktualitetEkonomiKosoveRajon
prev
next
BoteSportKultureTe tjera
Top Channel 2001 - 2016
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.