Emergjencat tek Mbrojtja, Mediu: Të mos cënohet roli i FANë kaudër të ristrukturimit dhe riorganizmit të institucioneve publike dhe rritjes së buxhetit për Ministrinë e Mbrojtjes, kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar kalimin e Emergjencave Civile nga Ministria e Brendshme në vartësi të asaj të Mbrojtjes.Edicioni InformativPolitikeKronike/AktualitetEkonomiKosoveRajonBoteSport
prev
next
KultureTe tjera
Top Channel 2001 - 2016
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.