1/12
Një seri fotografish të marra në vitet pesëdhjetë në Britaninë e Madhe tregojnë shfaqjet e yllit të padiskutueshëm të "zjarrit", Priscilla Birt, dhe një grupi të madh me gra e burra që ngrënien e zjarrit e kanë punë.