1/3
Luleshtrydhja me sodën është perfekt. Dhjetë luleshtrydhe të të grira dhe një lugë sodë aplikojeni mbi dhëmbët dy herë në ditë për disa javë, dhe do keni rezultatet të shkëlqyera.