1/10
1. Ndihesh i kënaqur - Përqafimi stimulon prodhimin e oksitocinës, neuro-hormonit të intimitetit dhe të dashurisë. Ky i fundit gjeneron një ndjenjë të përmbushjes, në gjendje të na bëjë të ndihemi edhe më të lumtur.