2/10
Bentley Continental GT Convertible – Për 10 sekonda arrin në 100 km/h, jo keq për një makinë luksoze dhe SUV njëkohësisht. Luksi është në genet e Bentley, po ashtu si edhe fatura e kripur: plot 214 600 dollarë.