1/5
Akrepi - Është një nga shenjat që nuk e di se çfarë duan. Ata luhaten si në të nxehtë dhe në të ftohtë, dhe kjo i bën ata vërtetë të vështirë për t'i dashur. Një Akrep mund të jetë një partner tepër i paqëndrueshëm. Për sa kohë që një person i kësaj shenje nuk maturohet emocionalisht, thjesht nuk është gati për një marrëdhënie të sinqertë dhe të gjatë.