1/70
50 -Kështjella Miranda - Celles, Belgjikë - Pasi u banua nga familja Liedekerke-Beaufort, kjo kështjellë u braktis pas Revolucionit Francez. Tani, ajo që tërheq vizitorët në këtë kështjellë, janë tregimet e saj drithëruese dhe aktivitetet paranormale. Kjo është një nga destinacionet më të kërkuara për gjuetarët e fantazmave në Belgjikë.