1/8
Pasi u pagëzua nga vetë Papa, (ngjarje e përshkruar te gdhendja në foto) mbreti Bluetooth prishi varrin pagan të babait dhe e bëri varr të krishterë. Ai futi krishtërimin në Danimarkë.