Të pasurit e futbollit luajnë sipas rregullave të veta
11/11/2018 13:27
Koment/ “Nderimi” i shqiptarëve për Kacifan
09/11/2018 15:09
“I shpërqendruar nga sulmet e brendshme, Trump do të tërhiqet dhe nga jashtë”
09/11/2018 10:30
Demokratët fitojnë dhomën e ulët të Kongresit, por Trump flet për fitore
07/11/2018 18:21
Rivalitet mes ortodoksve! Kisha ukrainase ikën nga Moska në Stamboll
07/11/2018 18:08
Karvani i emigrantëve, çfarë i shtyn të marshojnë?
07/11/2018 10:01
SHBA, çfarë janë zgjedhjet e mesmandatit?
06/11/2018 16:09
Po nuk mori masa kundër armëve kimike, Perëndimi ka për ta pësuar
05/11/2018 17:16
Kushdo ta zëvendësojë Merkelin, Europa nuk pret lajme të mira
02/11/2018 15:37
BBC, edhe një tjetër artikull për bunkerët e Enver Hoxhës në Shqipëri
02/11/2018 11:44
Ushqimi elektrik – dieta e re “fantashkencë” që mund të shpëtojë planetin
01/11/2018 15:06
Brexit-i i parë i Britanisë, në vitin 288, ishte jetëshkurtër
31/10/2018 09:56
Seksizmi po e lë botën pa infermierë
30/10/2018 18:38
Dorëheqja e Merkelit mund të mos jetë fjala e saj e fundit
29/10/2018 14:54
Erdogani, nga shtypës në mbrojtës i fjalës së lirë
27/10/2018 23:34
Ekonomia europiane po merr goditje nga të gjitha anët
26/10/2018 20:22
Bombat ndaj CNN e demokratëve, rastet e tjera të dhunës politike në SHBA
25/10/2018 15:21
Kostoja e ëndrrës amerikane
24/10/2018 16:16
“Lutuni të mos e fitoni lotarinë”
23/10/2018 13:14
Oruelli kishte të drejtë: “Fjala e lirë është e rëndësishme, por nuk mjafton.”
22/10/2018 11:28
Italia mund të fundosë Europën?
20/10/2018 22:10