A shkoi Gruevski në Hungari nga Shqipëria? Ambasada hungareze preferon të mos komentojë
15/11/2018 12:34
Grupi muzikor mashtrues, pasqyrë e epokës së “Fake news”
15/11/2018 09:54
Lleshi si Vitore Tusha, dy rastet e ngjashme mes Ramës dhe Metës
12/11/2018 19:35
Liverpool, mediat lëvdojnë Shaqirin: “Gabim që mungoi në Beograd”
12/11/2018 17:14
Si ndikohemi dhe sot nga lufta e 100 viteve më parë
12/11/2018 15:53
Rusia, veriu i Kosovës dhe serbët e Kosovës: Cilat janë lidhjet?
12/11/2018 11:55
Tregtarët e klikimeve në fokusin e BBC. Kosovarët zbulojnë arsyen, përse përhapin lajme të rreme
12/11/2018 10:06
Të pasurit e futbollit luajnë sipas rregullave të veta
11/11/2018 13:27
Koment/ “Nderimi” i shqiptarëve për Kacifan
09/11/2018 15:09
“I shpërqendruar nga sulmet e brendshme, Trump do të tërhiqet dhe nga jashtë”
09/11/2018 10:30
Demokratët fitojnë dhomën e ulët të Kongresit, por Trump flet për fitore
07/11/2018 18:21
Rivalitet mes ortodoksve! Kisha ukrainase ikën nga Moska në Stamboll
07/11/2018 18:08
Karvani i emigrantëve, çfarë i shtyn të marshojnë?
07/11/2018 10:01
SHBA, çfarë janë zgjedhjet e mesmandatit?
06/11/2018 16:09
Po nuk mori masa kundër armëve kimike, Perëndimi ka për ta pësuar
05/11/2018 17:16
Kushdo ta zëvendësojë Merkelin, Europa nuk pret lajme të mira
02/11/2018 15:37
BBC, edhe një tjetër artikull për bunkerët e Enver Hoxhës në Shqipëri
02/11/2018 11:44
Ushqimi elektrik – dieta e re “fantashkencë” që mund të shpëtojë planetin
01/11/2018 15:06
Brexit-i i parë i Britanisë, në vitin 288, ishte jetëshkurtër
31/10/2018 09:56
Seksizmi po e lë botën pa infermierë
30/10/2018 18:38
Dorëheqja e Merkelit mund të mos jetë fjala e saj e fundit
29/10/2018 14:54