Të fitosh…mjerimin! AFP: Ja përse Shqipëria po “delegjitimon” bastet
31/12/2018 16:03
Viti 2019, shumë i mirë për presidentin rus
31/12/2018 13:35
ONM, Calavera/ “Koha për ndryshim në gjyqësorin shqiptar: duke shikuar prapa një vit vetting-u”
29/12/2018 09:24
Jeruzalemi në kohën e Jezusit
25/12/2018 21:12
Lindje/ Perëndim – Zgjimi i Rusisë, influenca ruse
24/12/2018 14:02
Editorial/ Rama do të ndryshojë kabinetin. Socialistët thërrasin forumet për “gjyqin” e qeverisë
21/12/2018 19:36
Trump vendos të tërhiqet nga Siria, por kush po lufton atje, dhe për çfarë?
20/12/2018 16:37
Protesta në Hungari, Shqipëri, Serbi e Gjermani… Ku po shkon Europa?
18/12/2018 18:10
“Plani për ringjalljen e Eurozonës, pika ku dështoi Makroni”
14/12/2018 11:45
Teksa përpiqet të europianizojë Ballkanin, Europa është ballkanizuar vetë
12/12/2018 15:14
Pse duhet të na shqetësojë lindja e vajzës me gjene të modifikuara
10/12/2018 15:31
Lindje/ Perëndim – Kur flet populli, “jelekë-verdhët” e Francës
10/12/2018 14:35
Majtistët me manifest për demokratizimin e Europës, propozohen ndryshime thelbësore
10/12/2018 11:10
Pse ka rëndësi arrestimi i drejtoreshës së Huawei nga SHBA
08/12/2018 17:33
“Brexit”, kreu i Laburistëve prezanton planin alternativ: Na jepni një mundësi!
07/12/2018 10:23
Politika e Makronit, e ngjashme me të Klinton e Bler, e bëri protestën të pashmangshme
06/12/2018 15:46
Lindje-Perëndim, Brexit sprova e zjarrit për Theresa May
04/12/2018 15:57
Trashëgimia e Pablo Escobarit refuzon “të vdesë”, edhe pas 25 vitesh
03/12/2018 11:20
Koment/ Kthimet e vendimeve për njohjen e Kosovës: Uashingtoni përpiqet të ndalë trendin
02/12/2018 21:19
Kush ishte Goerge H.W Bush?
01/12/2018 20:56
Çfarë po ndodh në Francë?
01/12/2018 12:00