KOMENT/”Me shpirtin e pikëlluar për Notrë Damin tonë të dashur”
16/04/2019 10:51
“El Chapo” pret dënimin, luftimet në kartelin e Sinaloas veç kanë filluar
14/04/2019 22:20
Intervista e 1997 tregon gjenialitetin parashikues të Bezos-it, sot më i pasuri në botë
10/04/2019 19:32
Lindje/ Perëndim – Turqi zgjedhjet, A është ky fillimi i fundit të Erdoganit?
08/04/2019 15:17
“Toka e të pavdekshmëve”. Si dhe çfarë ha populli më jetëgjatë në botë
08/04/2019 12:11
Çfarë do të thotë humbja e Stambollit dhe Ankarasë për Erdoganin
02/04/2019 10:00
Lindje/ Perëndim – Christchurch, sulmi i përçarjes, që në fakt, bashkoi!!!
01/04/2019 14:07
E shkuara ballkanike jeton
01/04/2019 12:26
Zëvendësuesja e Merkelit po nis të anojë djathtas
20/03/2019 11:26
Google, video-lojërat e fuqishme edhe pa Playstation, XBox apo PC me kartë grafike
19/03/2019 22:17
Ku po shkon Britania e madhe? DW: Në fund BE do të pranojë shtyrjen
13/03/2019 12:28
Macron: E dashur Evropë, Brexit është një mësim për të gjithë ne; është koha për ripërtëritje
05/03/2019 10:44
Lindje/ Perëndim – Muri i Trumpit, a do të funksionojë apo jo?
04/03/2019 14:12
Drejtuesja e re e partisë së Merkelit: “Rusia do të destabilizojë Europën”
25/02/2019 18:00
Karl Lagerfeld, gjeniu arrogant që do t’i mungojë botës
25/02/2019 10:49
Nënës 19-vjeçare i refuzohet kthimi nga Siria, i hiqet nënshtetësia
20/02/2019 09:29
Macron vs Salvini… Kush e fiton përballjen, europianisti apo populisti italian?!
18/02/2019 14:33
Soros: “BE duket si Bashkimi Sovjetik në 1991, në prag kolapsi”
13/02/2019 10:03
Lindje/ Perëndim – Kriza në Venezuelë
11/02/2019 14:23
Sjelljet politike antiamerikane, që vuan biznesi amerikan në Shqipëri
06/02/2019 21:24
Ujërat që trazon vizita e Papës te Emiratet e Bashkuara Arabe
05/02/2019 22:58