Qeveria pezullon tenderat e mëdhenj/ Urdhri për institucionet publike: Të ndalojnë ato me më shumë se 12 mln
27/10/2019 19:32
Kosovë, gjobë se mallrat nuk kanë etiketa në gjuhën shqipe
26/10/2019 16:22
Banka Botërore: Kosova ngadalësoi reformat në ekonomi
26/10/2019 16:18
Biznesi dhe dy ditë kohë/ Duhet të hapin llogari bankare për të punuar
26/10/2019 15:41
Qiratë, çdo vit 50 euro rritje/ Në Tiranë shtëpitë gjithmonë e më të shtrenjta
26/10/2019 15:13
Pallatet e reja, 10 vite sigurim/ Pagesa 0,1% e vlerës duhet bërë nga ndërtuesit
26/10/2019 15:09
Financave i mungojnë 82 mln euro/ Të ardhurat, 2.2% mosrealizimi i buxhetit në 9 muaj
25/10/2019 19:33
Elvin Guri në krye të një fondi të ri investimesh/ 53 milionë euro për kompanitë në rritje
25/10/2019 08:15
Zbulohet cili është vendi më i varfër në Evropë – ja ku renditet Kosova
24/10/2019 19:36
Kosova shënon rritje të eksportit dhe importit me vendet e BE-së
24/10/2019 16:02
Nuk jepet shpërblimi për bebet, prej qershorit 293 milionë lekë të pashpërndara
24/10/2019 15:37
Banka OTP me degë të re/ Përurohet njësia në zonën e ish-Bllokut në Tiranë
24/10/2019 15:29
Shpërblimi për pensionistët/ Qeveria mund të ndryshojë buxhetin për të gjetur paratë
24/10/2019 15:23
“JO” Shqipërisë, me kosto ekonomike/ Pasojat; zhgënjim, rënie investimesh, ulje e vlerësimeve
19/10/2019 15:03
Eksportet shqiptare në rënie/ Goditja më e madhe për tekstilet dhe këpucët
18/10/2019 15:33
Borxhet e kompanive publike/ 300 milionë euro shtetit, Xhepa: Problem shpenzimet
17/10/2019 12:36
Një miliardë euro borxh shtetit/ Lista me 11 kompanitë borxhlie ndaj buxhetit të shtetit
15/10/2019 19:55
Situatë kaotike me kontabilistët/ Hetimi i bordit mbikqyrës: Nga 3000, vetëm 600 në përputhje me ligjin
13/10/2019 19:43
Sigurimi 10 vjeçar i ndërtesave të reja/ Ndërtuesit në parim dakord
12/10/2019 15:15
Degë të reja, rezultate historike… Banka OTP Albania krejtësisht në linjë me strategjinë e njoftuar për zgjerim dhe zhvillim!
12/10/2019 12:01
KLSH: Borxhet e prapambetura, shqetësim për financat e shtetit
11/10/2019 15:19