Top Talk: Solidaritet edhe për Koronavirusin. Nisma e “Çelësi Media Group”, ja çfarë ofrojnë donatorët
26/03/2020 19:24
Top Talk: turizmi në “shok” nga Coronavirusi. 1.8 miliard euro humbje. 90% e rezervimeve janë anuluar
25/03/2020 18:01
Top Talk: Mesazhi i fortë i Spitalit Amerikan. S’ka vend për panik. Kemi gati 400 shtretër për Covid-19. Flet CEO Klodian Allajbeu
24/03/2020 17:51
Kryebashkiakët në Top Talk: Voltana Ademi duam transparencë e fonde. Leli: Vlora Nuk ka pretendime
23/03/2020 20:05
Nga pastrimi 5 herë në ditë i kazanëve tek dezinfektimi, ja masat e Bashkisë së Tiranës. Veliaj: Qytetarët të qëndrojnë në shtëpi
20/03/2020 17:33
Top Talk: Asnjë ndryshim për kreditë dhe pagesat e detyrimeve. Bankat ia hedhin topin qeverisë
19/03/2020 19:51
Covid-19 në Top Talk: Sipërmarrësi Gjergj Luca i kërkon qeverisë të mbajë hapur korridoret kufitare për eksport/import
18/03/2020 19:08
Luan Bregasi në Top Talk: Ja 3 prioritetet e asistencës që kemi nevojë nga qeveria dhe bankat
17/03/2020 19:41
Top Talk: Luan Bregasi i Biznes Albania qorton politikat bankare dhe sugjeron një qasje të re
17/03/2020 18:22
Ish Këshilltarja e Ramës në Top Talk: Akt Normativ urgjent që të pezullojë afatet dhe penalitetet për deklarimet e biznesit.
16/03/2020 19:27
Top Talk: Irena Beqiraj del me propozimin e guximshëm. Banka e Shqipërisë të shtojë sasinë e parave në qarkullim
16/03/2020 19:23
Top Talk: Kryeinspektori i Republikës flet për çmimet spekulative. Penalitete të rënda
13/03/2020 20:07
Kryeinspektori i Republikës në Top Talk: Të hënën mbledh drejtuesit e dhomave të tregtisë. Ja çfarë do t’iu komunikojë
13/03/2020 20:05
Top Talk: Kryeinspektori i Republikës bën paralajmërimin e fortë për Covid-19
13/03/2020 19:34
Top Talk: Një apel për qeverinë, konsideroni edhe ekspertizën e opozitës. Covid-19 kërkon bashkëveprim
11/03/2020 19:08
Apeli i Sociologut në Top Talk: Stop megalomanëve dhe spekulimit politik. Të flasin vetëm mjekët
10/03/2020 20:07
Top Talk: Sociologu Gëzim Tushi zbërthen trekëndëshin e ndërveprimit të koronavirusit
10/03/2020 19:08
Top Talk: Ja pasojat e Coronavirusit në burgje. Ministrja e Drejtësisë flet për masat dhe kufizimet
09/03/2020 22:13