NASA kalon kufijtë, New Horizons përtej fundit
01/01/2019 18:52
Përfundon misionin, ekuipazhi i ISS kthehet në Tokë
20/12/2018 13:02
Zbulohet planeti i ri, “Farout VG 18” është në distancën më të largët nga dielli
19/12/2018 03:03
Zbulimi i NASA-s, shenja uji në asteroid
11/12/2018 13:20
Miu të cilit iu vendos tru njeriu
10/12/2018 20:26
Pse duhet të na shqetësojë lindja e vajzës me gjene të modifikuara
10/12/2018 15:31
Si punonin inxhinierët para kompjuterit dhe AutoCAD-it
08/12/2018 21:28
“Të kollitesh sa të të dalë mushkëria vendit”
08/12/2018 21:18
Mrekulli apo arritje shkencore? Lind fëmija i parë nga uterusi i një nëne të vdekur
05/12/2018 09:02
Asteroidi vjen pas 150 vitesh, anija e NASA-s mbledh material për studim
04/12/2018 14:43
Risitë e shkencës, një algoritëm për moshën biologjike
01/12/2018 14:33
Kina frenon modifikimin gjenetik, hetohet lideri i eksperimentit
01/12/2018 10:38
Tingulli i pashpjegueshëm që kumboi në gjithë planetin
29/11/2018 22:10
Sonda “Insight” zbret në Mars, NASA do të studiojë planetin e kuq
27/11/2018 14:02
Mision në Mars, sonda robotike do të studiojë nëntokën e planetit të kuq
26/11/2018 14:53
Bebet e para të modifikuara gjenetikisht janë nga…Kina (Foto/Video)
26/11/2018 13:53
Këto krijesa mund t’ju shpëtojnë jetën, po s’u shfarosën
22/11/2018 22:48
“Shi meteorësh”, gjithë natën, midis datës 17 dhe 18 nëntor
17/11/2018 20:56
Dielli artificial që e bën të vërtetin të duket i vakët
15/11/2018 20:40
Pilotë të ndryshëm raportojnë objekte të panjohura fluturuese në të njëjtin vend
13/11/2018 20:09
Teknologjia bën tre të paralizuar të çohen në këmbë
08/11/2018 21:26