Mision në Mars, sonda robotike do të studiojë nëntokën e planetit të kuq
26/11/2018 14:53
Bebet e para të modifikuara gjenetikisht janë nga…Kina (Foto/Video)
26/11/2018 13:53
Këto krijesa mund t’ju shpëtojnë jetën, po s’u shfarosën
22/11/2018 22:48
“Shi meteorësh”, gjithë natën, midis datës 17 dhe 18 nëntor
17/11/2018 20:56
Dielli artificial që e bën të vërtetin të duket i vakët
15/11/2018 20:40
Pilotë të ndryshëm raportojnë objekte të panjohura fluturuese në të njëjtin vend
13/11/2018 20:09
Teknologjia bën tre të paralizuar të çohen në këmbë
08/11/2018 21:26
Shkencëtarët e Harvard: “Mund të jetë anije aliene për të vëzhguar tokën”
06/11/2018 19:45
Një version i vogël i ferrit ekziston edhe në tokë
01/11/2018 20:07
Keplerit i mbaroi karburanti. NASA: Revolucionarizoi të kuptuarit të universit
30/10/2018 21:14
Për mosbesuesit, NASA sjell videon e ajsbergut drejtkëndor
24/10/2018 22:10
Misteri i ajsbergut “si të prerë me thikë”
22/10/2018 19:13
Misteret e Mërkurit, misioni që mund të eksplorojë origjinën e Sistemit Diellor
20/10/2018 08:21
Parashikimi i Hawking: Në të ardhmen, supernjerëz gjenetikisht të modifikuar
15/10/2018 17:10
Misioni i dështuar, kozmonautët do ta riprovojnë në pranverë
12/10/2018 13:01
Thyhen rregullat e riprodhimit! Pasardhës nga dy minj të së njëjtës gjini
11/10/2018 23:17
Pajisja që e shton me 25% memorien e trurit të njeriut!
11/10/2018 17:30
“Mind The Gum”, çamçakëzi që forcon kujtesën
04/10/2018 13:20
Zbulohet hëna e parë jashtë sistemit diellor?!
04/10/2018 13:08
Nobeli në Mjekësi, fitues dy kërkues të luftës kundër kancerit
01/10/2018 12:57
Laboratori i dytë kinez do të hyjë në atmosferë korrikun e 2019-s
27/09/2018 10:17