Shkencëtarët kinezë përziejnë derrin me majmunin
07/12/2019 22:03
Tërmetet më të fuqishme që janë regjistruar në tokë (FOTO)
04/12/2019 17:03
Shtatë nxënësit që vdiqën dhe u rikthyen në jetë në vitin 2011
03/12/2019 18:24
NASA zbulon sheqer jashtëtokësor mbi dy meteorë
20/11/2019 17:25
Ndiqni hedhjen e raketave nga NASA (LIVE)
02/11/2019 14:52
SMS e telefonit, hakimi më i dëmshëm që mund të pësoni
29/10/2019 17:32
Puberteti i vonë i djemve – simptoma dhe shkaqet
28/10/2019 18:15
“Alexa, skuq patatet!”: Amazon zbulon mikrovalën e re të zgjuar
28/10/2019 18:13
Google Camera 7.2 kthen mbështetjen për video H.265
28/10/2019 18:11
Google me mënyrë ‘të re’ për krijimin e ngjarjeve në kalendar
28/10/2019 18:09
Gëzuar ditëlindjen! Interneti mbush plot 50 vjeç
28/10/2019 17:13
Mes Tokës dhe Hënës sonte kalon një asteroid
28/10/2019 17:04
Jashtëqitja e kafshëve në Finlandë, kthehet në energji të pastër
28/10/2019 17:00
“Selfie” në Mars! (FOTO)
26/10/2019 19:34
Vatikani nxjerr rruzarin elektronik 99-eurosh, hakohet për 15 minuta
26/10/2019 15:08
Shqiponja boshatis buxhetin e shkencëtarëve duke fluturuar në Iran
26/10/2019 15:05
Një embrion breshke fluoreshent! (FOTO)
25/10/2019 18:33
​Telefoni banane – një pajisje që qëndron larg nga pjesa tjetër
23/10/2019 16:20
Pse njerëzit inteligjentë bëjnë budallallëqe
23/10/2019 16:18
​NASA me mision hapësinor që do të eksplorojë asteroidet fosile rreth Jupiterit
23/10/2019 16:07
Një shqiptar në Paris zbulon misterin e ndërtimit të piramidave dhe ndryshon historinë antike të njerëzimit
21/10/2019 17:35