Zbulo tipin sipas postimeve në Facebook…
27/05/2015 00:00
Samsung lancon Galaxy S6 Edge, me temën e Iron Man
27/05/2015 00:00
Rusia kërcënon Google, Facebook dhe Twitter
27/05/2015 00:00
Apple, Google, IBM… kompanitë që ndryshuan emër dhe logo
27/05/2015 00:00
Teknologjia po zëvendëson paranë “cash”
27/05/2015 00:00
Periscope tani vjen dhe për Android
26/05/2015 00:00
Selfie do të bëhet një emoji
26/05/2015 00:00
Jonathan Ive, shefi i ri i dizenjimit i Apple
26/05/2015 00:00
Thyen rekordin “Guinnes” të fluturimit me “hoverboard”
26/05/2015 00:00
Brezi që është harruar nga teknologjia
25/05/2015 00:00
Apple Tv do të përfshijë edhe transmetuesit lokalë
25/05/2015 00:00
Myo, byzylyku i krahut për të kontrolluar lëvizjet
25/05/2015 00:00
Koha për televizion apo për të luajtur?
25/05/2015 00:00
E keni vënë re? Në çdo reklamim të “iPhone” ora është 09:41
25/05/2015 00:00
Disa nga filmat më të pëlqyer shndërrohen në lojëra 8-bit
25/05/2015 00:00
Arushi prej pelushi, që mund të flasë dhe kthejë përgjigje
24/05/2015 00:00
“GoPro” pëlqehet edhe nga orangutangët
24/05/2015 00:00
Pajisjet elektronike që “ju gllabërojnë” energjinë
23/05/2015 00:00
Syzet hi- tech për të luftuar “sëmundjet” e fluturimit
23/05/2015 00:00
“Bli” edhe në YouTube…
23/05/2015 00:00
Jeni të stresuar? Ja pajisjet dhe aplikacionet që ju qetësojnë
23/05/2015 00:00