Fiat Chrysler tërheq nga tregu 1,4 mln automjete
24/07/2015 00:00
Google Maps na bën të rijetojmë vendet ku kemi qënë
23/07/2015 00:00
Përdorimi i internetit, Shqipëria lë pas Italinë dhe Greqinë
23/07/2015 00:00
Microsoft teston postën e re elektronike, Send
23/07/2015 00:00
Apple, “boom” të ardhurash. Microsoft regjistron rekord të ri
22/07/2015 00:00
Twitter, një faqe të re për sigurinë e përdoruesve
22/07/2015 00:00
Shtëpia e Bardhë, llogari në Twitter për marrëveshjen me Iranin
22/07/2015 00:00
GoPro ka si synim të kthehet në një kompani globale mediatike
22/07/2015 00:00
“Kira”, ju ndihmon të bëni “selfie” perfekte
22/07/2015 00:00
A është Apple Watch një dështim?
22/07/2015 00:00
Emoji, së shpejti me film ;)
22/07/2015 00:00
Misioni “Rosetta”, ndërpriten kontaktet me sondën “Philae”
21/07/2015 00:00
Selfie për të verbërit
21/07/2015 00:00
Uber, konkurrent i taksive apo shërbim dixhital?
21/07/2015 00:00
Toyota nis të marë porositë për “Mirai”-n
21/07/2015 00:00
Një kamera për rinocerontin
21/07/2015 00:00
“Toshiba” falsifikonte bilancet
21/07/2015 00:00
Kirurgjia robotike e përfshirë në mbi 140 raste vdekjeje
21/07/2015 00:00
Microsoft, dyqan universal për aplikacionet
20/07/2015 00:00
Amiga mbush 30 vjeç, Commodore do të sjellë një smartphone
20/07/2015 00:00
Lamtumirë kartës SIM? Apple dhe Samsung po punojnë për standard të ri
20/07/2015 00:00