Truri mund të lidhet me internet në vitin 2030
05/06/2015 00:00
Google Plus hiqet nga njoftimet dhe nga menuja e Google
05/06/2015 00:00
13 truke që ndryshojnë kërkimin në Google
05/06/2015 00:00
Harrojini bateritë, së shpejti celularin do ta karikoni me valë
05/06/2015 00:00
Thika që e pret dhe e thek bukën njëkohësisht
05/06/2015 00:00
“In-law translator”, ju ndihmon të zbërtheni fjalët e vjehrrës
04/06/2015 00:00
Fotografoni ushqimin dhe… Google ju tregon kaloritë
04/06/2015 00:00
@Bundeskanzlerin në Instagram? Është profili i Angela Merkel
04/06/2015 00:00
Blerjet online, tani edhe në Instagram e Pinterest
04/06/2015 00:00
Apple shtyn publikimin e versionit të rinovuar të Apple TV
04/06/2015 00:00
Apple Watch, brenda dy javësh në dyqane
04/06/2015 00:00
Dron kundër nxënësve kopjacë…
04/06/2015 00:00
Nuk je në shtëpi, por mund ta kontrollosh. Pyet “asistentin” Siri
03/06/2015 00:00
Apple tërheq nga tregu bokset “Beats Pill XL”
03/06/2015 00:00
Nokia 105, me një karikim mban 35 ditë
03/06/2015 00:00
E gjithë jeta jonë është një iluzion
03/06/2015 00:00
5 automjetet me teknologji të lartë që ju duhen këtë verë
03/06/2015 00:00
Kërcënimet në Facebook… a janë krim?
03/06/2015 00:00
Mjetet dixhitale që ju duhen për udhëtimet e verës
03/06/2015 00:00
Windows 10, ja aplikacionet që do të zhduken
02/06/2015 00:00
Gruaja transeksuale thyen rekordin e Obamës
02/06/2015 00:00