Shkolla monitoron rrjetet sociale për të vëzhguar studentët
01/06/2015 00:00
Motoçiklisti gjobitet për përdorimin e Apple Watch
31/05/2015 00:00
Celulari, beteja e re në zgjedhjet presidenciale
31/05/2015 00:00
Apple sfidon Google Map me Metaio
31/05/2015 00:00
Hedh kompjuterin që kushton 200 mijë dollarë
31/05/2015 00:00
Të studiosh sjelljen e përdoruesit… ja risia që sjell Apple
30/05/2015 00:00
Avago Technologies, 37 miliardë dollarë për Broadcom
30/05/2015 00:00
10 pajisjet që duhen marrë me vete në udhëtim
30/05/2015 00:00
“Forbes”: Ja gratë më të fuqishme në teknologji
30/05/2015 00:00
Uber do të vijë në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni
29/05/2015 00:00
Google Play sjell opsione të reja, të përshtatshme për fëmijët
29/05/2015 00:00
Të shohësh shtëpinë me Periscope
29/05/2015 00:00
Vendosni gishtin në mes të ekranit dhe mahnituni
29/05/2015 00:00
Aplikacioni që e kthen ekranin e punës në…Mario
28/05/2015 00:00
Mekanizmi që tregon vendndodhjen e një miku në Facebook
28/05/2015 00:00
Google, si Apple. Prezanton Android M, me mundësi për të kryer pagesa
28/05/2015 00:00
Shazam Visual, ju ndihmon të kërkoni për filma
28/05/2015 00:00
Google, teknologji për personat me aftësi të kufizuar
28/05/2015 00:00
A ju ndihmon një telefon smart të gjeni gjërat që ju kanë humbur?
28/05/2015 00:00
Hyundai, makina e parë me shërbimin Android
27/05/2015 00:00
Zbulo tipin sipas postimeve në Facebook…
27/05/2015 00:00