“Batman: Arkham Knigt”, pezullohen shitjet për kompjuter
26/06/2015 00:00
Microsoft po punon për katër telefona të rinj Lumia
26/06/2015 00:00
Patentat e reja të Apple, tani mund të mbikëqyrni miqtë tuaj
26/06/2015 00:00
Google, portal për gazetarët
25/06/2015 00:00
Të verbërit do të shikojnë me…gjuhë
25/06/2015 00:00
Do shkoni me pushime? Keni stres për paketimin e gjërave? Ju ndihmon PackPoint
25/06/2015 00:00
Eternify, aplikacioni protestues ndaj Spotify
25/06/2015 00:00
Prezantohet versioni i dytë i kamerës termike Flir One
25/06/2015 00:00
Galaxy S7, vitin e ardhshëm del në treg
25/06/2015 00:00
Google Play Music, falas shumë ditë para hedhjes në treg të Apple Music
24/06/2015 00:00
Një “router” që dëmton gratë shtatzëna…
24/06/2015 00:00
Makina e re e ”Ford” mund të shohë dhe përtej kthesave
24/06/2015 00:00
Ndërton kompjuter gjigant në shtëpi
24/06/2015 00:00
Antenat e shëmtuara të iPhone 6-s, mund të fshihen në të ardhmen
24/06/2015 00:00
iOS 9, mund të shkarkoni përditësimet edhe pa pasur hapësirën e nevojshme
24/06/2015 00:00
Messenger s’ka nevojë për një llogari Facebook-u
24/06/2015 00:00
“Undo send”, zyrtarisht pjesë e Gmail
23/06/2015 00:00
Facebook do t’ju identifikojë edhe nga mbrapa
23/06/2015 00:00
Korea e Veriut bllokon Instagramin
23/06/2015 00:00
Tani vendos përdoruesi çfarë të dhënash të përdorë Microsoft
23/06/2015 00:00
Videoreklamat, Facebook po fiton terren ndaj YouTube
23/06/2015 00:00