Doodle Draw, loja e parë në Facebook Messenger
12/06/2015 00:00
Google paralajmëron investime në energjinë e rinovueshme
12/06/2015 00:00
Aplikacionet e mesazheve, një problem të ardhurash
12/06/2015 00:00
Twitter heq limitin prej 140 karakterësh për mesazhet direkte
12/06/2015 00:00
“BlackBerry” mendon për Android
12/06/2015 00:00
Punonjësit padisin Apple për kontrollin e tepërt
12/06/2015 00:00
Dorëhiqet shefi ekzekutiv i Twitter, Dick Costolo
11/06/2015 00:00
Snapchat, ndryshoni kamerën gjatë xhirimit të videos
11/06/2015 00:00
Politika…në teknologji. Edhe Clinton regjistrohet në Instagram
11/06/2015 00:00
Furra ‘smart’ vendos çfarë do të gatuajë
11/06/2015 00:00
E-book, BE nis hetimet ndaj kontratave të Amazon
11/06/2015 00:00
“Level Money”, aplikacioni që kujdeset për financat tuaja
11/06/2015 00:00
Google Location, ja risitë e fundit që sjell
11/06/2015 00:00
Samsung dhe Apple, kamera me “fokusim të dyfishtë”
11/06/2015 00:00
Twitter do të thjeshtojë bisedat
10/06/2015 00:00
Samsung prezanton “pasqyrën e mençur”
10/06/2015 00:00
Dështon testi i dytë i NASA-s për uljen në Mars
10/06/2015 00:00
Televizori gjigant i Microsoft, nga shtatori në treg
10/06/2015 00:00
Selfie në Mars?
10/06/2015 00:00
Industritë teknologjike, letër Obamës: Mos e prek kodimin
10/06/2015 00:00
A ka nevojë shtëpia juaj për këto llampa?
09/06/2015 00:00